Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en tatminkâr paha politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin kıvılcım ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Bünyeda kâin insanoğluın güvenliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetçi şeşna aldatmaınmasında önemli bir rol oynar.

Dolgular ile kapı manasızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda emeksiz açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Binalarda bulunan yangın bapları ve temel bapların yönı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği gibi, bir odanın sineindeki farklı bir göz bapsı da olur.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin harika şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

, yangın sırasında insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı olan özel bir kapıdır. Bu baplar, yangın takkadak yanan gazların ve tütünın yayılmasını kırıcı yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmaktadır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşatır bu tür bapların en koca kazanımı tütün sızdırmaması ve belli derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir başka özelliği kilit + şube seti veya ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Kapının bediiyat binası ve istek edilen aksesuarların yararlanmaı bedelı doğruca olarak etkilemektedir.

Yangın yangın kapısı bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları tabiatıyla kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sağlam olduğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana bakılırsa de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar Yangın Çıkış Kapısı sistemi, yangın takkadak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde Yangın Kapısı Fiyatları mutasavvertır.

 60dk ve 120dk kadar averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı bilgi alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page